NordicW Junseleträff 2014

image

Hej hallå,

Nu närmar det sig för helgens träff i Junsele för hägntest på björn. Det blir hägntest Lördag, Söndag och Måndag.

På eftermiddagarna finns möjlighet till vajjerbjörnträning och test, vilket gör att deltagarna kan ha med sig de flesta hundar de har:)

Det finns även möjlighet att vara med även om man inte har hund till test men vill vara där och se hir det går till och erfarenhetsutbyte m m. Du/ni bokar boende själv och anmäler till mig att ni blir med under helgen med oss.

Lördagkväll blir det gemensam middag hela gänget som deltar och vi får då sällskap av en erfaren björnjägare vid namn Lars Svanberg. Ni som är intresserad av björnjakt bör känna till honom, om inte googla så förstår ni:)

Det har tyvärr blivit ett avhopp på måndagens hägntest, är du intresserad och kan komma till Junsele då – hör av dig snarast till mig!!

Varmt välkomna anmälda deltagare till NordicW Junseleträff 2014!! Ser framemot att träffas 🙂

/hälsningar Tina Jaktgumman Englund
tina@nordicwhunting.com

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: