Skön regnig promenad

Det har regnat konstant idag och termometern ligger stadigt på 8 grader. Synd att kalla det sommarvärme! Jag hade tänkt lägga blodspår i morse och spåra i kväll men jag tror nog att jag spar det till imorgon istället. Det fick bli en vanlig långpromenad på ca milen i spöregnet. 🙂 Hundarna struntar ju i vädret. De är lika glada, om inte gladare, när det är kallt och regnigt. Deras humör brukar smitta av sig på mig så jag är i alla fall nöjd 😀

image

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: