Vinkelträning spår

Träna, träna, träna… den viktiga tiden till träning…

image

Här bild på Melker vid en av hans spårträningar. Han har en förmåga att ta spår upp till 12-16tim gamla rätt bra nu… men vinklarna är fortfarande en utmaning han kan förbättra sig på… så nu tränar han vinkelövningar en hel del… olika gamla spår för variationen. Vissa träningsvinkel övningar har många vinklar i olika miljöer medans andra har bara nån enstaka. Bra med variation och enkelhet i vardagen med spårövningen, både för hund och matte/husse. Bättre att träna nåt kort, litet spår än inget alls… gör det enkelt i vardagen, ett tips jag fångat upp från Bula (spårlegenden i Sverige).

image

Så pepp till alla läsare med hund/hundar… ut och träna, välj ut de delar hunden behöver öva upp extra… ta del för del… enkelhet! Då blir det av, blir roligt 🙂 //Tina Jaktgumman

image

image

image

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: