Fredagkväll på skjutbanan

Vi hade en fin kväll på skjutbanan i Krokom i går.Tillsammans med två goda vänner var jag o Roger o sköt både lerduvor o kula.I samband med det kunde vi oxå skotträna valpen o unghunden genom att låta dem ligga kvar i bilen på ett lagom avstånd från banan.Gick bra.Jättekul skytte:-)! Vi hyrde banan själva o kunde därmed fixa o trixa lite med trappbanan så vi fick skjutträna med olika vinklar.

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: