Total kontrast!

Igår stod jag i Uppsala och var på dotterns student med tutor och glädjeskrik, lastbilsflak och sprudlande ungdomar.

image

image

image

Hade velat gått ut i skogen igårkväll  efter firandet men jag var alldeles för trött. Det ligger rätt mycket jobb bakom studentfirande, men ikväll kom jag ut en sväng innan bockjakten upphör. Vilken kontrast mellan Uppsala och den Norduppländska urskogen långt från trafik och civilisationen.

image

En stor bock hördes när han gick och skällde, sakta, inne i skogen. Inget jag såg tyvärr. Knott fanns det desto mer av. Jag var tvungen att ge upp tillslut! Jag brukar hålla mig länge, men det var väl passé smärtgränsen nu!

Skott fick komma ut en snabbrunda innan jag for hem.

image

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: