Foreign readers!!!

Hi there all of our foreign readers! I have read our blog in english a couple of times using Google translate (the app in the top corner). I must say, it’s a great function but I’m not that impressed! How do you find it reading our blog through Google translate? What would you prefer us to do to improve the blog and make it easier for you to read? I can’t promise any miracles but feedback is always useful!!!! 😀
//Rebecca

Publicerad i NordicW HISTORY
One comment on “Foreign readers!!!
  1. Corbie skriver:

    Hi Rebecca,
    May not be perfect but I think the English translation is fine. Love the articles and wouldn’t want it all to become to much effort and not happen at all.
    Corbie

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: