Grattis Erika Bergmark!

Till en plats i world wide finalen ”Extreme Huntress Contest”!

image

För mig och många fler är Du en inspirerande jägarinna med lång erfarenhet av olika jakter (trots ringa ålder), med eller utan hund, med ett stort antal jaktdagar varje år (enligt din egen uppgift kring 170 dagar per år) där du både jagar tillsammans med andra i olika former men även många gånger själv långt ute på stor skogen i Sverige eller utomlands.

Alla jakter är intressant och dina upplevelser inspirerar.

Det som din kunskap och erfarenhet främst inspirerat mig i är mårdjakten med hund!:) Och så var det enormt roligt och följa din bilder på fb från din tid hos Joanne & Andy i BC.

Ser framemot att denna publicitet ger dig möjlighet att många många fler kan få inspireras av dig. Keep on Erika!  😀

//Kram Tina

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: