Bröllop och fiske

När de andra tjejerna i bloggteamet höll ställningarna på Tullgarn var jag på bröllop samt hann med en fisketur!:)) tycker fiske och jaktintresse går lite hand i hand.. så är det iaf för mig 😉 måste visa er den fina öringen son min systers kille fick upp!! Var något nervös då jag såg hur fin den var innan jag skulle håva den. Behöver jag säga att vi jublade när fisken kom över kanten och in i båten!:D

image

image

image

Bild innan bröllopet med min kusin!

image

Jag, kusin Farmor Irma 85 och Anna 96 år gamla på bröllopsfesten. Farmor till höger jagade som ung och berättade historier för oss på kvällen! Annas kommentar” Jadu Irma, det finns nog ingen som varit så mycket i skogen som vi har”;)

image

Vackert bröllopspar.

Synd jag missade Tullgarn men detta ville jag absolut inte missa heller. Siktar på Fäviken i år istället:)

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: