Nya jägare examinerade

Då var Joy Events intensivkurs i jägarexamen avklarad.Kursen började med teoriprov i torsdags för att därefter enbart innefatta de praktiska proven
säker vapenhantering
avståndsbedömning
markmål
duvor
precision kula
älgbana

Det har varit en intensiv helg men jätterolig! Ambitiösa elever.Fick fin hjälp av Börje som hjälpte till både med instruktioner och annat.Sako Finnlight blev Lisas favorit och Marcus gillade min gamla Lakelander med Leicasiktet bäst för älgskyttet.
Till hösten återsamlas vi igen för att jaga ripa tillsammans i Ljungdalen- en dags ripjakt ingår i Joy Events jägarexamenskurser:-)

image

Tack alla elever för roliga dagar med er.

Publicerad i NordicW HISTORY
One comment on “Nya jägare examinerade
  1. Vårt gäng skjuter upp 7 juni. Kul med ett event som ingår. LIte svårt att fixa för oss tyvärr.

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: