Tryckt och klart!

Hämtade kläderna till mässan idag. Jacka, linne och t-shirt med vår logga och Stalon som vi står med. Kläderna är från Bergans. Blev så snyggt så vill passa på att tacka Filip Pripp på Nova produktion som fixade detta åt oss i sista stund. Nova väder sig till det stora jaktföretaget och även den lilla jakt firma. Erbjuder bra priser ingen kan konkurrera med, och har tryck med högsta kvalité. Filip kommer finnas på Tullgarn och mingla runt så är ni intresserade av ett samarbete kommer han gärna och hälsat på er i montern. www.novaproduction.se Filip Pripp 0708547905.

20140527-223340-81220072.jpg

20140527-223341-81221596.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: