Jag badar med mina hundar!

DSC_8892 DSC_8909 DSC_8911 DSC_8918 DSC_8938Igår var det varmt, fick varva att gå/jogga dom 7 km till sjön, med Astrid. Kännes som att värmen blev lite för påfrestande för henne. Ändå började klockan närma sig sju på kvällen. Astrid gillar inte vatten så mycket, men går man i med henne och hon varit aktiverad innan tvekar hon inte alls. Många står och kastar pinnar eller manar på i ett koppel ”hoppa i då”, gjort det med någon gång och man får oftast en motsatts effekt och hunden gör allt för att inte blöta ner en tass. För några år sen började jag med att jogga och fortsatte bara rakt ut i vattnet och har hundar som gärna simtränar med mig, eller själva om jag bara håller dom vis sidan. Tips till er alla jägare och jägarinnor bada med era hundar.

 

Publicerad i NordicW HISTORY
2 comments on “Jag badar med mina hundar!
  1. Blev dopp här med i vår lilla sjö men våra taxar är inte så modiga som dina vovvar

  2. Jossan skriver:

    Vad härligt Majsan

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: