Goda besked- Kanada

Tog Jossans råd ifrån ett tidigare inlägg och gick ner till sjön idag, 30+ grader ute och hundarna tyckte att det var ljuvligt att få simma lite 🙂 fick också ett efterlängtat besked ifrån Kanada idag. Sinta vår tvåårige plott-tik träade tillsammans med en annan hund en svartbjörn igår:) känns riktigt kul då hon är en sån härlig individ i ”flocken” här hemma. Ett annat besked som jag fick är att sambon stannar längre då grizzly jakt med löshund står på schemat. Otroligt roligt för honom att få en sådan chans! 😀 men kan ju erkänna för er läsare att jag är lite avundsjuk också.. 😉 väntar med spänning på fler besked ifrån BC 🙂 håller tummar och tår för att Sinta ska fortsätta i samma stil.

image

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: