SAKO Finnlight skall skjutas in…

Fick min andra bössa från Sako levererad i veckan,en Finnlight cal 6,5*55 med ljuddämpare,gissa om det kändes spännande! Fick hjälp av sambon Roger att välja ett av mina sikten o rätt fästen för att det skulle funka så bra dom möjligt.Leicasiktet får sitta kvar på min Lakelander ett tag till så det fick bli ett Nikko så länge.Kändes bra att skjuta men en mer ”fladdrande” känsla än Blackbear.

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: