Foxterrier

I fredags var jag och sambon och kollade på foxterrier valpar, 6 veckor idag. Var verkligen super söta, försökte ta några kort men inte lätt då det är spring och bus som gäller men lyckades få ett kort Iallafall. Så om två veckor ska en liten foxterrier tik flytta hem till oss 😀

DSC_0012 

Publicerad i Jessica Bergström
One comment on “Foxterrier
  1. Ursöt! Ska ni ha henne som sprängare?

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: