Röjer lingata

Idag har några ur laget varit ut och röjt linor samt satt upp saltsten. Vi delade upp oss i två grupper och tog olika linor. Jag gick med Lasse, Björn och Robert. Att gå med Lasse är alltid lika lärorikt. Det han inte vet om skogen är inte värt att veta. Han har själv traskat runt i det här reservatet sedan barnsben med sin morfar så det är otroligt vilken historia han lär ut.

Lasse går lös på sly! 😉

image

Saltsten skulle upp.

image

image

image

Vi har en trevlig liten sjö i vår mark som heter Stora Agnsjön. Intill den finns en gammal fiskestuga där vi skulle möta de andra grabbarna i laget och ta en paus.

image

image

image

En mycket trött jaktledare kom med det andra gänget strax efter oss.

image

Tufft med värmen för Nappe.

image

Ja, allt ser inte så aptitligt ut alla gånger. Nästan så man kan leka ”gissa bajset”!!! 😉

image

En härlig dag i skogen, helt enkelt. Jakt. En underbar livsstil!

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: