Bättre på att förstå hundar

Man kan alltid utvecklas och bli bättre. Som hundförare vill jag såklart att mina hundar ska utvecklas men för att kunna ge dem rätt förutsättningar är det ju bra om jag också drar mitt strå till stacken. Just nu passar jag på att läsa om hundars beteende. En hel del som är självklart när man hållit på med hundar och andra djur hela sitt liv, men faktiskt är det mycket matnyttigt och ”aha-upplevelser” i läsningen!  🙂

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: