Det är bar’ å åk!:)

Alla hundarna har fått motionera, jag har cyklat 2 rundor och sprungit en! Bilen är packad, bössan och gitarren är med! Klart redo för en helhelg med de andra tjejerna i NordicWbloggen! 😀 ska bli riktigt kul att få träffa alla igen.

image

Att skaffa en sådan här länk om man motionerar fler hundar samtidigt kan jag verkligen rekommendera. 🙂

image

Målet – springa Orsa Kajt’n 1,6 mil på midsommarafton. Känns lååångt till den formen just nu.

image

Rejäla handskar är bra om olyckan skulle vara framme när man cyklar:)

image

Loke och Zap

image

Var tvungen att slänga med den här bilden på Drive också 🙂 Han ser verkligen ut som en liten nyfiken gubbe som sitter och spanar ut genom fönstret 😉

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: