Nya jaktmarker

Ett lyckorus spred sig genom kroppen igår när jag fick veta att jag kommit med i ett jaktlag på hemmaplan med 3000 hektar! Kommer bli gott att ha fina marker att gå på lite närmare hemmet. 3000 hektar innebär att de blir till att leva lite fattigare en tid framöver men resulterar i ett rikare liv 🙂

Nu firar jag med att ta helg lite tidigare än vanligt!

Här en liten bild från när jag va gäst på den nya marken.

20140508-172752.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: