Misslyckat gruppfoto

Satte mig vid passet hjärtat. Och tänkte här kan min bror ta en fin bild på mig och hundarna. Så där perfekt, alla tittat in i kameran sittandes och rubriken vi längtar till älgjakt gick ju sådär haha

20140506-222415.jpg

20140506-222428.jpg

20140506-222434.jpg
Inte alla som har en Gråhund som kan stå på huvudet heller;)

Publicerad i NordicW HISTORY
One comment on “Misslyckat gruppfoto
  1. Anders skriver:

    Haha, hundar alltså 😀

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: