Små kultingar

Tog en sväng till grannens åtel idag när vi tog långrundan med hundarna. Hoppades på att det skulle vara färskt bök så unghunden Skott fick jobba lite med sitt huvud men det fanns inte ett färskt spår. Vi fortsatte gå en bit till när Lucas fick upp en rätt färsk grislöpa. Löpan ledde in i ett gammal hjorthägn som är tomt. Vi krälade under där grisen skapat ett passage och fortsatte i löpan.

image

Lucas har ett lugnt spårnoga arbetssätt så det är roligt att följa en grislöpa med honom. (Älg hetsar han mer på). Øddi var het och ivrig. Hon hade nog helst velat bli släppt! Att få en skarp bild är inte så lätt när hon hetsar 😉

image

image

Löpan fortsatte ut från hägnet så vi fick kräla under en gång till. Strax efter fick vi syn på en hel flock små randiga vildsvinskultingar. Då backade vi snabbt undan och begav oss tillbaka. Suggan vill vi inte störa och stöta oss med.

image

En stund senare hetsade Lucas på ordentligt.  Först tog han vind men sedan ville han sätta av i full karete. Han skällde på bra innan han insåg att vi fortsatte åt andra hållet…hemåt :-/

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: