Kommunuppdrag

Ja dom är alltid lite luriga, men tacksam över att folk är uppmärksamma. Den hjorten var det inget fel på snarare halvtam. Kommer aldrig vänja mig vid känslan att gå med bössa bland civila. Men det är så det är ! Jag försöker skylta med bössan så lite som möjligt. Viktigt att vara öppen och förklara med varför man är där, så människor i samhället känner sig trygga och visar acceptans för oss.

20140502-001616.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: