Gjesp og gjeip!

Kosestund med en trøtt jämthund…

20140428-174134.jpg

20140428-174144.jpg

20140428-174154.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY
2 comments on “Gjesp og gjeip!
  1. Mårten Jonsson skriver:

    Är i Ålesund för första gången. När jag åkte taxi från flygplatsen i Vigra, så förklarade chauffören på min fråga vad folk gör i Ålesund, att det var mycket jakt här. Fanns gott om Kronhjort!! Kom å tänka på det när jag läste ditt inlägg, å att du var Norska 🙂

  2. Sophie Terkelsen skriver:

    Hei Mårten! Ja, Ålesund og vestlandet i Norge generelt har bra med hjort. I Ålesund kommune ble det vel felt ca. 50 hjort i 2013. Er du interessert i å jage hjort i Norge er Inatur: https://www.inatur.no/ et bra sted å søke, finnes blant annet en del i Møre og Romsdal som er fylket /länet som Ålesund tilhører.

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: