Sako 85… nya bössan ska provas i dag!

Skyttefortbildning för oss skytteinstruktörer i dag o jag ska provskjuta min helt nya Sako 85,cal 308 blackbear i dag!!Så jäkla spännande! Provsköt en vid Viråbruk på Jaktmarkerna i fjol o föll pladask! Satt perfekt mot min kind o axel o kunde skjuta 100 bra

image

skott på en timme utan problem med öm axel eller trötta armar! Ser fram emot dagen…rapport komme r:-)

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: