Provsköt min Blackbear

Att skjuta med öppna riktmedel i jaktsammanhang är nytt för mig men nu ska det övas.Som gammal Svensk mästare i skidskytte har jag skjutit mycket med diopter men då bara på fallmål o ringade tavlor.Det här blir en ny sorts träning nu när jag ska skytteträna på djurmål:-).Den kändes riktigt bra ,precis dom jag minns skyttet på Viråbruk.Sommarvärmen som intagit Jämtland lockar till många skyttekvällar framöver:-)!

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: