Jakt och viltvård som gymnasieval?

Våra ungdomar runt om i Sverige kämpar just nu för fullt med att bestämma sig över vilka val de ska göra till gymnasiet. Samtidigt är det många som jobbar hårt för att få upp betygen för att komma in på just det de vill. En tuff tid i livet! Men tjejer (och självklart killar). Kanske naturbruk med inriktning jakt och viltvård kan vara något? Man får ju trots allt de ämnen man behöver för att kunna läsa vidare om man sen vill det. Sonens skola har öppet hus i helgen. De har byggt grishägn hela hösten och nu slår de upp portarna för vildsvinstest i hägnet med premiär på öppet hus. Massor med andra trevligheter står på schemat. Det finns många bra skolor i Sverige som har inriktning jakt och viltvård. De flesta har öppet hus i dessa tider, så kolla gärna era närliggande gymnasium!

Länk till öppet hus i Osby där sonen går:

http://naturbruksgymnasietosby.se/oppet-hus-lordag-den-26e-april/

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: