Jagiska smycken! Till tjejer och killar!

Paula Lindgren tillverkar snygga smycken av förbrukade tomhylsor som använts inom jakt och sportskytte. Hon har ett stort sortiment av smycken för tjejer, men även för killar. Paula tar även emot specialbeställningar där du kan få dina egna hylsor omvandlade till smycken. Perfekt för att kunna bära med dig dina jaktminnen överallt på ett snyggt och diskret sätt. Ange koden “NWH ” i hennes webshop för att få 25% rabatt.

www.paulalindgren.se

20140422-145431.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: