Fiske i finvädret

Oscar har äntligen kommit hem över lovet från Skåne, där han går på Osby naturbruksgymnasium, jakt och viltvård. Det är till allas glädje vi får ha honom hemma ett par dagar. Dagens finväder lockade till fiske så Oscar packade väskorna med matsäck och tog med sig några av syskonen och två av hundarna för en rejäl promenad till sjön. 6 km till Strömaren. Tyvärr kunde jag inte följa med eftersom vi har ett födelsedagsbarn hemma. Tårtbak m.m stod på mitt schema :-/ Men kul att barnen väljer att ta vara på vädret och vara ute i naturen. Skönt att slippa aktivera tyskterrierna idag också! 🙂

image

image

image

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: