Äckligt!

Upptäckte spår av en musjävel i köket igår och laddade fällan. Stod nu i köket och bryggde kaffe i godan ro och märker inte att Øddi stal fällan förens Noah skrek ”eeeuu”. Snabbt sprang jag ut och kolla vad det var. En lycklig hund som försökte smita undan både matte och övriga hundar,  hysteriskt tuggande i musen för att hinna. Jaha. Bara till att gräva slamsor ur munnen på hunden då!?

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: