Finbesök :-)

Igår kom det finbesök av Anna och Anneli från Dalarna. De hade med sig en Bluetick Coonhound. En ras som jag är helt betuttad i! Peggy Sue heter tiken och ägs av Ove Cederholm.  Igår var hon till SLU för inseminering av hanen Racoon.  Nya Bluetickar att väntas till midsommar om allt går vägen. Jag är SÅ sugen!!! 🙂

image

image

Tack Anna för björngegget!!! Du vet vad en tjej vill ha!!!! 😉

image

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: