Finns alltid tid för en promenad!

Försöker rulla på med schema i turordning med hundarna. Full späckad dag med möte ”som gick riktigt bra tror jag” 3 lamm, gårdsysslor, hagbygge och gästhusprojekt mm ändå hann jag jogga kort med Astrid och gå en runda med Gismo och Weenie. Och man har alltid lite tid till en promenader eller jogging finns inga ursäkter.. Byt ut tiden framför datorn, tvn och lägg bort mobilen bara;)

20140410-220533.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: