Spännande resa till USA…

Elk

Summerar en underbar och spännande resa till Seattle, USA!
På vår tvådagars tur till Olympic Mountains (ca 4 timmar med bil från storstan) såg vi vithövdad havsörn, åsnehjortar och en wapitihjort (elk)! Jag kan verkligen rekommendera detta resmål om man vill hinna se och uppleve både storstad och äkta vildmarksliv….och ett och annat besök på CABELAS…:-)

Vandringen i regnskogen gav mystik och förundran…om dessa träd kunde tala…vilken historia de skulle berätta oss.

örn som kalas på en hjort

Örn

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: