Nattpass

När lamningen är igång är dygnsrytmen helt ur balans. Under förra natten och idag blev det 7 st. En fick jag dra ut annars gick det bra.
Allt blev lite förskjutet idag och regnet öste ner så drog lite på hundarna..

Tittade på Sunny och tänkte att idag blir det ingen jogging. Klockan är över elva med. På med lite musik och gjorde några armhävningar tio typ. Sen tog den bra musiken över och vips så var jag och Sunny ute i mörkret och sprang intervaller. Pannlampan lyste upp regnet som svischade förbi i periferin. Det gav mig en känsla av att jag sprang snabbare änn vad jag gjorde tror jag. Sunny älskar intervaller hon springer bokstavligen som en ”idiot”. Med energi i kroppen bestämmde jag mig även för att strö hela ladugården som avslutning på passet. Sunny band jag upp så hon fick träna passivitet och titta på lammen å lära sig att det är ajaj…

20140409-002857.jpg

20140409-002908.jpg

20140409-002915.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: