Fredagsnöje

Vissa käkar taco en fredagskväll men jag jag hängde med ut till golfbanan för att skrämma och skjuta kanadagäss. Kan verkligen förstå varför de är så hatade på banan. Fy tusan va de skitar ner. Kan inte vara så roligt att få en massa gås skit under golfskorna 😉
Nu får vi hoppas att vi skrämt bort dom för ett litet tag i alla fall. Bruno skötte sig bra och hämtade hem alla fem fåglar till mig.

20140405-110332.jpg

20140405-110343.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: