Boda

I tisdag åkte vi till Boda grishägn, för att släppa våra unghundar. Jag Sia, Jossan Sunny och Tina Acke och Melker. Första hägnet hittade Sia grisarna rätt fort och skällde på i ca 5 min, jag höll mig på ett bra avstånd för att låta henne jobba själv. Efter att hon brutit kom hon tillbaka och sen på igen, denna gång blev det fart på grisarna och hon va efter en bit och kom sedan tillbaka och sökte kontakt med mig för att sedan gå på igen. Så höll hon på tills jag koppla henne. Tog en paus och fika lite. Sen tog vi ett nytt hägn, Micke va med och gav lite tips och förklarade lite hur olika hundar jobbar med gris. Tog ett tag innan hon hittar dom denna gången och när hon väl gjorde det skällde hon inte alls länge utan kom tillbaka hela tiden och sen på igen, gick med henne lite så hon fick mitt stöd och efter ett tag så skällde hon ca 5 min igen. Ingen vildsvins stjärna jag har, men jag är nöjd ändå, hon va mer intresserad denna gång än sist jag va där. Och vill hon inte jaga gris så är det inte hela världen heller.

Fick tyvärr inga bra bilder på henne, men ett bevis på att jag va där 😉

DSC_0213

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: