I morgon blir det grishägn

Hann med en jogging idag med Gismo och några vitsippor plockade jag i farten. Sen kom min kära Karin. Snabbt ombyte och tittade efter lite gris. Såg ingen tyvärr men tre kron och massa dov. I morgon släpper jag Sunny i hägnet, kommer bli intressant efter skadan och se hur hon reagerar. Karin släpper super Sia.
Sen är några av kullsyskonen med också så ska bli riktigt kul. Tina kommer med Acke! Inlägg kommer om det, nu sova.

20140401-004154.jpg

20140401-004205.jpg

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: