Inför Fäviken

image

Idag umgås jag med systra och gör allt annat än jaktrelaterat… förutom funderingar och planeringar som går runt i mitt huvud;) Man får ju distans till det hela och kan få inspiration, känner i alla fall jag, till jakt och jaktrelaterat när man gör saker och ting som inte alls har med det att göra. Jag följde med syrran på indoorwalking på Friskis i Linköping idag… kul grej må jag säga. Premiär för mig. Väl under passet så kommer och går olika tankar om jakthundarna… planering för några av dem… hur träna, få dem att växa å bli bättre. Spårträningsfunderingar, jaktträning… muskel.. konditionsträning.. jaktträning igen… osså tankar på inför hösten. Vilka jakter, semester planering osv. Känner ni igen er?

Det va tur det blev en eftermiddag med shopping som räddade upp alla tankevurpor 😉 jag, min mor (som sett enormt många björnar i sina dagar vid gården i Los men jagar inte själv) och syrran (fiske entusiast!). Det blev både kläder och cappucino på stan 😀

image

Väl hemma på deras altan blev det ett glas rött och mys i solen. Funderingarna i jaktrelaterat tema kom då igång igen… nu förberedelserna inför två seminaries jag ska hålla i vid Fäviken Game Fair. Sätter ihop innehåll 🙂 Nä nu strax ”dinner”… over and out! Kanske en bäver till veckan? Ja… kanske det!?:) Ha en go lördagskväll alle! Här en bild på Sessan, nytrimmad, som bor hos syrran med familj ”offseason” / Tina

image

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar:

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: