Mat på bordet

Noe av det beste jeg vet er å invitere venner inn på mat som har en historie!
I høst var jeg også på kurs på Jakt og fiskesenteret for å lære mer om røyking og speking av kjøtt og pølser. Og resultatet smakte kjempe bra, og har blitt mange middager og godt pålegg. Spekepølser som man har laget selv kan jo også bli en fin gave til en som har allt 🙂
10001378_10153898147170296_1256197397_n

Publicerad i NordicW HISTORY

Kommentera

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: