Stå och kissa?!?!

Hittade inget att köpa på mässan idag direkt men detta hittade jag….

20140322-184602.jpg

Nu flickor slipper även vi dra ner och ha rumpan bar bara för att få kissa. Galet rolig sak måste jag säga. Frågan är ju om de faktiskt är en sak som kommer att sälja och faktiskt användas. Är de kanske nån som provat att stå och pissa med en sådan här mogäng?

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: