Skabbräv och solnedgång!

Boviks gästhus håller på att få ett lyft och byggs ut med bastu och två hundgårdar. Under jaktsäsongen har vi mycket gäster så nu ska dom få bo där sen. Nitade någon bastuplast, tror det heter så, då Astrid och dom andra hundarna skällde hysteriskt. Tittar ut och ser Ante skena mot huset. Brinner det tänkte jag, han springer aldrig! Jag springer efter och hör att han river i vapenskåpet och ropar Skabbräv. Jäklar jag far in med efter min bössa med lite leriga stövlar på, det var dom nystädade golven.
Tyvärr han vi inte få han, men la vapnena i närheten och spejade underkvällen. Han är ute efter mina hönor så lär nog visa sig igen.

20140321-192223.jpg
Kvällen bjöd på ett fantastiskt sken och Sunny passade på att poasa;)

20140321-192326.jpg

20140321-192339.jpg

20140321-192347.jpg

20140321-213012.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: