Gamla hundar kan behöva Glukosamin

image

Min äldsta IRSK setter Zero är 10 år o en riktigt pigg,vältränad o skarp jakthund fortfarande.Dock tar åldern ut sin rätt när han jagat mer än två heldagar i sträck…o blir lite stel i lederna.Får lite svårt att komma i gång på morgonen.Ett tips är att börja ge en dos glukosamin i maten varje dag.Det bidrar till minskad risk för inflammation o större rörlighet i leder o ligament.

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: