Provar olika ammunition.

Eftersom alla märken på vapen fungerar olika med olika ammunition så vill jag provskjuta .22an med 4 olika fabrikat. Jag tog 4 tavlor. 3 skott i varje tavla för varje märke. Det varierade ganska mycket på hur högt det slog mellan de olika fabrikaten, men jag fokuserade på centreringen. Där skilde det väldigt mycket mellan dem!

image

Jag har valt vilken ammo som tycks passa bäst ihop med bössan. Det får bli en sväng till imorgon för att finslipa skyttet och justera lite till nu när jag kommit fram till ”rätt” ammo.

image

image

Hungern glömmer man bort på banan. Väl hemma var jag vrålhungrig! Vad kan passa bättre än en god sallad och en jakttidning! 🙂

image

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: