En liten koll inför bäverjakt…

I helgen ska jag iväg på mitt livs första bäverjakt tillsammans med Karin och Jossan här på bloggen. Ska bli kul att testa nått nytt och helt annat för min del.
Men dom är ju inte allt för stora dom där bävrarna så idag åkte jag och Karin till banan och kollade upp så att våra bössor gick som dom skulle. Jag planerar att ta med mig min 6,5a. Måste väl räcka till en bäver eller? Men den bössan är ny i skåpet så idag blev det premiär skotten för min del med den. Har även kapat av den en bit då den inte gick in i mitt lilla skåp hemma så en inskjutning av bössan va mycket nödvändig.
Hur ofta åker du och kollar hur din bössa går? Man försöker ju självklart vara så försiktig man kan, men jisses va man flänger runt med bössorna i skogen bland träd och grenar och ut och in ur bilar.

20140313-195925.jpg

20140313-195910.jpg

20140313-195954.jpg

20140313-200011.jpg

Karins bössa gick perfekt och behövdes inte ställas om något. Min 6,5a fick jag ställa ner en decimeter ungefär men 30-06an gick fint som bara den 🙂

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: