Leka med .22

Japp. Drog in till vapenhandlaren idag och fixade alla papper för licensansökan på hagelgeväret jag provade igår. Funderade över om man inte skulle kolla en .22a också. Roligare och billigare att öva kulskyttet med än 30-06an! Lättare att förhandla om priset om man ska köpa två bössor än en 😉

Smålekte lite mellan tårtbak och dammsugning innan vi får hem gästerna som skall fira vår 10-åring 🙂

image

image

image

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: