Nettan

Händer inte så mycket jaktligt just nu. Jag forsätter med daglig träning för mig och hundarna. Ska försöka få till mer skytte i år är tanken iaf.
Bästa är att min kära Nettan ska ta examen nu! Det kommer bli så kul att ha jakten gemensamt med! Vi joggade med Astrid igår och pratade om det.

Alla nya jägare är kul, och att värva tjejer brinner jag lite för. Som att Bodill Jag och Karin idag är med i samma jaktlag. Nettan och jag har gjort mycket ihop, och vi tänker väldigt lika och är ”i ett” så tror vi kommer få många gemensamma jaktminnen ihop!

Nettan med Gismo i solnedgång!

20140309-234450.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY Taggar:

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: