Kickbike med Bruno

Nu när Karin har varit bort ett tag så fick jag låna hennes kickbike undertiden. Varit ute några gånger med Bruno. Funkar fortfarande sådär tyvärr. Framåt går det men han vill gärna hålla sig i diket. Så igår tog jag med den till min far och satte för hans tyskterrier ockckså. Gick riktigt bra! Men körde bara en liten liten bit för han är inte så gammal än. Får kanske bli att investera i en kickbike. Härligt när man hittar nått som verkligen tröttar ut hundarna nu när dom inte är aktiva i skogen.

20140308-085733.jpg

Nu blir det till att ge sig ut i den underbara solen! Kanske ta fram solglasögonen 🙂
glöm inte bort att fira internationella kvinnodagen också! De är vi värda, en hel dag bara för oss.

Ha en go dag vänner!

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: