Puss!

Sunny slickar så mycket! Inte så supermysigt när hon äter rävåtel, får och höns skit mm. Men får henne inte att sluta. Dålig andedräkt och aptit har hon med. Kollat halsmandlarna hos veterinären men dom hittade inget. Hur hon nu hann att undersöka det när hon total dampade när hon skulle titta i munnen. Någon som har tips eller erfarenhet av det här? Tror slickandet har något med det här att göra?

20140307-130709.jpg

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: