Kattjakt trots allt

Efter att jag och sambon suttit på skotern i några dagar för att leta spår så hittade vi äntligen ett lospår inatt. På morgonen slöts ringen och jakten startade! Efter drygt två timmars drev kunde en av passkyttarna se och skjuta sitt livs första lo. För er som undrar om hur vi kunnat åka skoter så vänligen läs Länsstyrelsens beslut om licensjakt för Lodjur 2014 gällande Västerbottens län där vi har våra jaktmarker. http://www.lansstyrelsen.se/vasterbotten/SiteCollectionDocuments/Sv/djur-och-natur/jakt-och-vilt/Licensjakt%20och%20skyddsjakt/Licensjakt%20efter%20rovdjur/Lodjur/Beslut%20licensjakt%20lo%20Västerbotten%202014.pdf

download_20140304_203943

ETT STORT GRATTIS TILL DEN LYCKLIGA SKYTTEN!

Eftersom det har blivit lite sömn senaste dygnet så blir det en rejäl sovmorgon imorgon. Skitjakt på er andra!

Publicerad i Jessica Bergström

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: