Spre jaktglede!

Nordic Women Hunting brenner for at vi blir enda flere aktive jenter på jakt i våre nordiske skoger. Derfor synes jeg det er veldig gøy å få ta del i dette drivende teamet bestående av engasjerte jegerinner fra hele Norden, med ulik bakgrunn, erfaring og interesser. Selv er jeg blant de som ikke er født med børsa i fanget, derimot har min interesse og glede for jakten vokst seg stor med årene. I dag bor jeg i Värmland og mine kommende innlegg vil nok til tider ha et litt ”svorskt” preg. Uansett håper jeg å kunne inspirere og kanskje til og med motivere en og annen ved å dele mine egne jaktopplevelser, erfaringer og tips. Så kanskje vi også sees på et av sommerens eventer!

Og til både kjente og ukjente lesere; ”lik”, ”del”, ”gilla”, osv. på Facebook og bidra til å spre litt jaktglede du også!

/Sophie

Astrix_grävling

Publicerad i NordicW HISTORY

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: