Underbart gäng!

Jag hoppas att ni läsare känner inspiration och glädje av att läsa vår blogg. Det är så otroligt roligt att vara delaktig i NordicWhunting. Vet ni om att ni är i genomsnitt 620 läsare per dag? Det tackar vi för! 🙂

Det ligger en hel del jobb bakom bloggen men ack vad det är värt det! I somras hade vi en riktig kickoff på Copperhill Mountain Lodge, inför Fäviken.

image

Mellan allt planernade hann vi ta en avkopplande stund med Spa och avnjuta den fantastiska vyn över Åreskutan.

Nu pågår planering för fullt inför årets två stora mässor, Tullgarn och Fäviken samt planering av 2014. Men vi behåller ett lugn. Ingen stress!

image

Jag är otroligt glad åt alla er läsare som möjliggör bloggen! TACK!! 🙂

image

Hälsningar från Rebecca 😉

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: