Toxic på bättringsvägen

image

Nu är Toxic (Radagast Romenna) på bättringsvägen. Hon hade oturen att få livmoderskatarr efter löpningen. Hon löpte för knappt en månad sen. Det är förmodlingen orsakat av nåt hormonellt för henne men kan även komma utifrån nåt bakteriellt. Har inte haft det på nån hund tidigare i alla fall. Men nu får hon antibiotika å vila… hon äter å dricker bra nu oxå. Skönt! Här bild på väg…

image

…här bild på väg hem från veterinären

image

antibiotika i flytande form blev medicinen.

image

Hon blir pigg till vårens och sommarens skyddsjakter om det behövs. Brukar vara några grävlingar som oinbjuden bor under hus och behöver avvisning.

Hörs huj!! //Jaktgumman

Publicerad i Tina Jaktgumman Englund Taggar: , , , ,

Inlägg per författare

Alla våra inlägg

Bevaka blogginlägg

Ange din mailadress och skicka:

Vi som bloggar

Vi är jägare i olika åldrar med olika bakgrund, erfarenhet och drivkraft. Vi är olika som person och har olika yrkes bakgrund samt andra intressen. Gemensamt har vi jakt och jakthundar som livsstil. Läs mer om oss under meny "BLOGGARE". Vi delar med oss om vår vardag och livsstil Våga ni också!

Vill du blogga?

Är du jägare och tjej med erfarenhet av jakt sedan barnsben och vill dela med dig av din livsstil och intresse till andra. Välkommen att kontakta oss för möjligheten att bli en bloggare teamet Nordic Women Hunting. Kontakta Mona Eriksson på mona@nordicwhunting.com

Livsstil som jägare

Gilla vår Facebook

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: